الأستاذ Jithin K Sreedharan يحصل على الزمالة العالمية للجودة في الرعاية الصحية

حصل الأستاذ جيتن كيسري عضو هيئة التدريس بقسم العناية التنفسية في كلية الأمير سلطان العسكرية للعلوم الصحية على الزمالة العالمية للجودة في الرعاية الصحية، وتم منح الأستاذ جيتن الزمالة بعد إتمامه العمل  في المواضيع التالية: قيادة الجودة والسلامة وتحسين الجودة في التعليم وأنظمة التقييم الخارجية، وتعزيز الجودة من خلال القيادة والاعتماد وتطبيق البحوث في مجالات تطوير الجودة.

The college community congratulate Mr. Jithin K Sreedharan, Faculty member of PSMCHS-Respiratory Care Department for his recent achievement in receiving International Fellowship for Quality in Health Care. The Fellowship is awarded in recognition & completion of his work in the following themes: Leading for Quality and Safety, Quality Improvement and advocacy in Health Care Education, External Evaluation Systems, Advancing Quality and Safety through leadership, Accreditation and Application of research to quality improvement.

jithin cert.2020 7 14